Slider image 1 Slider image 2

Object detail

Object detail
Property photo 0 - Beckummerweg 39-41, 7482 ST Haaksbergen Property photo 1 - Beckummerweg 39-41, 7482 ST Haaksbergen
Te koop: Beckummerweg 39-41, 7482 ST Haaksbergen
Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.600 m²
Aanvaarding In overleg
€ 175.000,- k.k.

Algemeen

Omschrijving
In het buitengebied van Haaksbergen, aan en nabij de Beckummerweg 39-41, wordt een bouwkavel gerealiseerd in het kader van het gemeentelijk Rood voor Rood beleid. Er is een partiële herziening van toepassing op het bestemmingsplan ter plaatse; de intensieve veehouderij beëindigd haar bedrijfsvoering. De landschap ontsierende bebouwing wordt gesloopt. In ruil voor deze sloop wordt... Meer informatie
  • Kenmerken
    Type object Bouwgrond
    Status Beschikbaar
    Aangeboden sinds Donderdag 16 mei 2019
    Alle kenmerken

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 00151
Vraagprijs € 175.000,- k.k.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 16 mei 2019
Laatste wijziging Donderdag 23 mei 2019
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Bestaande bouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.600 m²

Omschrijving

Omschrijving
In het buitengebied van Haaksbergen, aan en nabij de Beckummerweg 39-41, wordt een bouwkavel gerealiseerd in het kader van het gemeentelijk Rood voor Rood beleid. Er is een partiële herziening van toepassing op het bestemmingsplan ter plaatse; de intensieve veehouderij beëindigd haar bedrijfsvoering. De landschap ontsierende bebouwing wordt gesloopt. In ruil voor deze sloop wordt, onder voorwaarde van een goede landschappelijke inpassing, onder andere een extra woonkavel gerealiseerd van circa 1.600 m².
De dienstwoning op het perceel nr. 39, de karakteristieke boerderij en schöppe, en enkele bijgebouwen blijven behouden. Er wordt een extra wooneenheid toegekend in de karakteristieke boerderij op het perceel nr. 41, waar nu een dienstwoning in is gevestigd. Verder worden in het plangebied nieuwe, recreatieve voorzieningen opgericht in de vorm van kleinschalig kampeerterrein en een viertal boerderijappartementen.
Zie voor meer informatie de toelichting Bestemmingsplan Buitengebied, partiële herziening Beckummerweg 39-41 van de gemeente Haaksbergen.

Ligging
Het plangebied ligt in het buitengebied, ten noorden van Haaksbergen. De Beckummerweg vormt de verbinding tussen het dorp Sint Isidorushoeve en de provinciale weg N739 en fungeert daarmee ook als ontsluitingsweg van het plangebied.

Kadastrale gegevens
Gemeente Haaksbergen, sectie O, nr. 242 (gedeeltelijk).

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan voor het plangebied is het bestemmingsplan Buitengebied Haaksbergen, partiële herziening Beckummerweg 39-41, vastgesteld op 28 mei 2014.

Belastingen en kosten
Overdrachtsbelasting, eventuele omzetbelasting (deelnemer btw-regeling), notariskosten en overige kosten (behoudens de bemiddelingskosten van LTM Vastgoed BV) komen ten laste van de koper.

Foto's

Brochure(s) en overige bijlagen

Inloggen

Inloggen op mijn LTM vastgoed BV. Heb je nog geen account? Maak er direct één aan!

Vergeten?

Nog geen account?

Sluiten

Recent bekeken